Welkom bij Slim Recht!

Ik ben Fausha de Jong. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels woon ik jaren in Flevoland. Ik ben begonnen in Almere en ben uiteindelijk beland in Dronten. Ik ben van Hindoestaanse afkomst en heb twee hele leuke zoons….

Ik heb altijd alles leuk gevonden wat te maken heeft met het recht. Ik hou van juridische uitdagingen. Vroeger wilde ik altijd rechten studeren. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een grote financiële overheidsorganisatie. Ik heb veel ervaring op het gebied van financiën binnen MKB. Ik miste tegelijkertijd wel de passie…


Ik heb daarom mijn rechtenstudie opgepakt en heb mijn Bachelor of Laws (LL.B.) behaald. Mijn scriptie ging over de gevolgen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG, ja die… ) binnen een grote overheidsorganisatie. Tegelijkertijd, kreeg ik meer en meer interesse in de privacywetgeving, en heb ik mij hierin gespecialiseerd tot gecertificeerd Privacy Professional (CIPP/E).

Door mijn jarenlange ervaring binnen MKB,  mijn kennis, mijn passie voor het recht en het willen ondernemen, kwam toen de match met mijn eigen onderneming…. Slim Recht!


Wat doet Slim Recht ? 


Met Slim Recht ontzorg ik MKB en ZZP op het gebied van privacy- en contractenrecht. Want, het ondernemen moet leuk blijven. Er komt zoveel bij kijken, en als ondernemer kunt u niet overal van op de hoogte zijn en precies weten welke risico’s maar ook rechten er voor u gelden.

Mijn motto is daarom dan ook “Slim omgaan met het recht is Juridisch Slim Ondernemen”.


Ik probeer zo goed mogelijk de behoefte en wensen van cliënten te matchen met mijn expertise, kennis en persoonlijk karakter. Ik werk laagdrempelig, met kort lijnen en help meedenken in oplossingen. Wist u dat een intake gesprek van 30 minuten geheel gratis is? 

Wilt u meer informatie? Ik maak graag kennis.  


Meer over mij weten, of lijkt het u leuk om te connecten?
Klik dan op onderstaande links.