Welkom bij Slim Recht!

Ik ben Fausha de Jong. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels woon ik jaren in Flevoland. Ik ben begonnen in Almere en ben daarna beland in Dronten. Ik ben van Hindoestaanse afkomst en heb twee leuke zoons….

Ik vind alles leuk wat te maken heeft met het recht. Ik hou van juridische uitdagingen. Vroeger wilde ik altijd rechten studeren. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een grote financiële overheidsorganisatie. Ik heb veel ervaring op het gebied van financiën. Ik miste tegelijkertijd wel de passie…


Ik heb daarom mijn rechtenstudie opgepakt en heb mijn Bachelor of Laws (LL.B.) behaald. Ik heb mij gespecialiseerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG) en ben gecertificeerd Privacy Professional (CIPP/E). Ik heb toen de match gemaakt met…. Slim Recht!


Ik vind privacy vraagstukken niet alleen maar leuk, maar ook uitdagend. Privacy wet- en regelgeving is onmisbaar binnen onze samenleving. Het is belangrijk dat wij met z’n allen verantwoord omgaan met gegevens die wij binnen onze organisaties dienen te respecteren. Mijn passie is om bij te dragen aan AVG Compliance en deze ook naar een hoger niveau te tillen! 


Wil jij een goede reputatie en naamsbekendheid opbouwen én imagoschade voorkomen?

Ik kan je daarbij helpen. Dit doe ik o.a. door jouw organisatie bewuster te leren omgaan met de privacy van klanten, personeel en relaties.

“Ik adviseer, ik begeleid, maar vind het vooral belangrijk om met Opdrachtgevers te sparren over de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerken”…

Ik probeer zo goed mogelijk de behoefte en wensen van jou als opdrachtgever te matchen met mijn expertise, kennis en persoonlijk karakter. Wil je meer informatie? Ik kom graag kennismaken. 


Wil je meer over mij weten, of lijkt het je leuk om te connecten? Klik dan op onderstaande links.