Welkom bij Slim Recht!

Ik ben Fausha de Jong. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels woon ik jaren in Flevoland. Ik ben begonnen in Almere en ben daarna beland in Dronten. Ik ben van Hindoestaanse afkomst en heb twee leuke zoons….

Ik vind alles leuk wat te maken heeft met het recht. Ik hou van juridische uitdagingen. Vroeger wilde ik altijd rechten studeren. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een grote financiële overheidsorganisatie. Ik heb veel ervaring op het gebied van financiën. Ik miste tegelijkertijd wel de passie…


Ik heb daarom mijn rechtenstudie opgepakt en heb mijn Bachelor of Laws (LL.B.) behaald. Ik heb mij gespecialiseerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG) en ben gecertificeerd Privacy Professional (CIPP/E). Ik heb toen de match gemaakt met…. Slim Recht!


Met Slim Recht ontzorg ik MKB en ZZP op het gebied van privacy- en contractenrecht. Want, het ondernemen moet leuk blijven. Er komt zoveel bij kijken, en als ondernemer kan je niet overal van op de hoogte zijn en precies weten welke risico’s maar ook rechten gelden. Mijn motto is daarom dan ook “Slim omgaan met het recht is Slim ondernemen”.


Wil jij een goede reputatie en naamsbekendheid opbouwen én imagoschade voorkomen?

Ik kan je daarbij helpen. Dit doe ik o.a. door jouw organisatie bewuster te leren omgaan met de privacy van klanten, personeel en relaties.

Ik probeer zo goed mogelijk de behoefte en wensen van jou als opdrachtgever te matchen met mijn expertise, kennis en persoonlijk karakter. Wil je meer informatie? Ik kom graag kennismaken. 


Wil je meer over mij weten, of lijkt het je leuk om te connecten? Klik dan op onderstaande links.