Slim Recht hanteert gedifferentieerde tarieven, maar kan ook vaste tarieven met u overeenkomen. Dit is geheel afhankelijk van de dienst, welke wordt afgestemd op uw behoefte en wensen. 


AVG offerte

Om u te voorzien van een passende AVG offerte, is eerst inventarisatie nodig van uw huidige privacy situatie. Heeft u al een privacy beleid en hoeverre is dit conform de eisen van de AVG? Dit zijn onder andere vragen die worden behandeld tijdens een gratis AVG intake. De inventarisatie vormt de basis voor uw offerte. Lees hier meer over. 


Gedifferentieerde en vaste tarieven 

Omdat elke organisatie en persoon uniek is, kan het zomaar zo zijn dat ook de vragen, behoefte en wensen uniek zijn. Slim Recht hanteert daarom gedifferentieerde tarieven. Ook vaste tarieven kunnen worden gehanteerd. Neem contact op, voor een vrijblijvende offerte. 


“Binnen 2 werkdagen een passende offerte”

Wilt u snel weten waar u aan toe bent? Maak dan afspraak voor een Gratis intake/kennismakingsgesprek en ontvang daarna binnen 2 werkdagen een passende offerte!


Neem gerust contact op via 085-0606 086 of gebruik het invulformulier hiernaast op de website. U kunt ook mailen naar: info@slimrecht.nl.