Gratis AVG Seminar voor Startende Ondernemers

Gratis AVG Seminar voor Startende Ondernemers

Ben je Starter of van plan te gaan starten met je eigen bedrijfsactiviteiten?

Op 19 september 2019 geef ik tijdens de Ondernemersdag in Zwolle een Seminar over wat de AVG voor jou betekent.
Je komt toch ook?

Voor wie?

Je bent gedreven en wil de zaken goed aanpakken. Maar wat komt er toch veel op je af. Je moet denken aan een passend logo, algemene voorwaarden, een betrouwbare boekhouder, marketingstrategieën en ga zo maar door. Maar heb je al gedacht aan die nieuwe privacywet? Precies, de AVG?! En wat dat voor jou als ondernemer betekent?

Waarom dit seminar?

Je wil een goede reputatie en naamsbekendheid uitstralen en imagoschade voorkomen! Dat wekt vertrouwen op bij je klanten en relaties en toont professionaliteit! Goed ondernemen begint daarom bij het transparant en verantwoord omgaan van persoonsgegevens van je klanten en relaties. 

Uit ervaring heb ik ervoor gekozen niet teveel in te gaan op wetsartikelen, maar is het seminar speciaal afgestemd op je behoefte en wensen als (toekomstige) Starter en worden er praktijkvoorbeelden gepresenteerd.

Fausha de Jong

Wist je dat je als Starter op het gebied van de AVG een voorsprong hebt ten opzichte van bestaande ondernemers? Dat is echt zo, je hoeft niets achteraf te organiseren maar start fris met een nieuw beleid! Dit klinkt je toch ook goed in de oren? Ik vertel je hier meer over tijdens het seminar.

Geef je snel op voor het AVG-seminar van Slim Recht.

Aanmelden is gratis! 

Informatie over de planning en aanmelding: 

www.ondernemersdagen.com/zwolle2019

 

F.R. de Jong

Geef een reactie