Voor wie? MKB|ZZP


Wat zijn “algemene voorwaarden”?

Algemene voorwaarden zijn schriftelijk vastgelegde bepalingen, waarin van alles is geregeld over de mondelinge of schriftelijke overeenkomst die is gesloten tussen u als ondernemer en uw afnemer.

U kunt hierbij denken aan de levertermijnen, of de wijze waarop uw product of dienst wordt geleverd. Maar ook aan de betaalwijze, en of er garantie op het product of dienst zit. 

Het is belangrijk dat afspraken vooraf duidelijk zijn, bijvoorbeeld bij het uitbrengen van een offerte of standaard op uw website. 


Waarom algemene voorwaarden opstellen?

Het is belangrijk dat afspraken vooraf duidelijk zijn, bijvoorbeeld bij het uitbrengen van een offerte of standaard op uw website.

U voorkomt op deze manier risico’s en onnodig geschillen. Het is daarnaast van belang dat u transparant bent over de wijze waarop de overeenkomst tot stand komt, en wat deze inhoudt. 


Hoe kan Slim Recht u hierbij helpen?

Slim Recht helpt u om in kaart te brengen welke aspecten belangrijk zijn om op te nemen in de algemene voorwaarden, zodat u risico’s zoveel mogelijk kunt beperken. 


Welke Branches?

  • MKB: ICT-Bedrijven, Zorgbemiddelingsbureau, Kinderopvang, Horeca, etc…
  • ZZP: Fotografen, Zorgprofessionals, Coaches, Websitedesigners, Virtual Assistent, Evenementenorganisaties, webshops, etc… 

Wat zijn de kosten? 

Tarief algemene voorwaarden: € 295,- excl. btw 

Werkwijze:
Een gratis intake gesprek  concept algemene voorwaarden feedback/toelichting/revisies ⇒ definitieve versie algemene voorwaarden (met of zonder logo/huisstijl). 


Wilt u meer informatie over de algemene voorwaarden? Of een afspraak inplannen voor een gratis intake? 

Neem contact op via het contactformulier hiernaast op de website. U kunt ook mailen naar: info@slimrecht.nl.